Newsletter

Produsul zilei
-10%
Haina lunga neagra cu nasturi

Pret: 350 RON

 


In cazul in care, din diverse motive doriti returnarea produselor ModaNet.ro, o puteti face doar respectand urmatoarele reguli :

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare, iar in cazul Articolelor de Incaltaminte sa aiba cutia originala). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Este necesar sa ne anuntati in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului in cazul in care doriti sa il returnati apeland numarul de tel : 0730100302
La numarul de telefon de mai sus veti fi pus in legatura cu un Operator ModaNet.ro, caruia ii veti comunica articolul care doriti sa-l returnati, si ceea ce doriti in schimbul acestuia. Ulterior convorbirii telefonice veti primi un email cu adresa unde va trebui sa livrati coletul.

Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit.

Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana !

Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

Nu primim colete cu ramburs!

In maxim 20 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client

Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi e gol
ai uitat parola
sau cont nou
Cautare

Mai multe informatii
Facebook  Twitter 
0730100302
Trimite Mesaj